Pälsvårdstillbehör

Jag har försäljning av pälsvårdsprodukter och tillbehör!

Jag säljer de produkter jag själv använder. Parmas shampo tvättar otroligt rent & doftar frächt länge. Kunderna reagerar ofta på hur rena deras hundar blir, gentemot ett annat shampo de använder hemma.

Ta chansen att få en "salongs-ren" hund hemma!Parma Mild Everyday dog schampo är ett milt normal schampo som kan användas dagligen och passar alla pälstyper. PH balanserat som effektivt rengör på djupet utan att torka ut päls eller pälsbotten. Innehåller även konditionerande ämnen som har utredande och antistatisk effekt, samt ger pälsen en fin glans och lyster. Schampot går att spädas upp till 20 gånger men kan med fördel även användas koncentrerat . För bästa resultat avsluta med Parma Macadamian Moist Conditioner som ger pälsen en extra fin lyster och glans.


500ml 189:-


OBS skall spädasParma Macadamian Moist Conditioner är ett unikt balsam för alla pälstyper som innehåller Macadamia Nut Oil, en vegetabilisk olja med samma egenskaper som organisk minkolja. Parma Macadamian Moist Conditioner ger en extra fin glans och lyster. Återfettar päls och pälsbotten samt har en utredande effekt. Balsamet går att spädas upp till 20 gånger men kan med fördel även användas koncentrerat. Balsamet är PH balanserat samt högkoncentrat.


500ml 189:-


OBS skall spädas

Ett djuprengörande schampo som förbereder pälsen för balsamet, där av namnet Conditioning. (det är inte 2 in 1) Det är milt och kan användas regelbundet utan oro att torka ut. Passar så väl valpar som äldre hundar. Den rengör de allra smutsigaste pälsarna och tar även bort leave in produkter ex balsam spray.

Perfekt till stadshundar som utsätts för den allra värsta smutsen! Även till de raser som inte badas ofta för att verkligen rengöra ordentligt när det väl är dags för ett bad.

Det är väldigt viktigt att alltid använda balsam speciellt vid djupregörande schampo för att försluta pälsstrået. Används med fördel tillsammans med All Systems Conditioner.Späds ut med vatten ca 15 ml till 1 liter varmt vatten, skaka.
Utspädda produkter sparas ej.

500ml 250:-
Parma Deep Cleansing dog schampo är ett milt allround schampo som effektivt rengör på djupet. PH balanserat schampo fritt från olja och silikon. Pälsen blir lätt att skölja ur och torkar snabbt. Schampot går att spädas upp till 20 gånger men kan med fördel även användas koncentrerat . För bästa resultat avsluta med Parma Macadamian Moist conditioner som ger pälsen en extra fin lyster och glans.


500ml 189:-


OBS skall spädas


Ett otroligt bra balsam för de pälsar som kräver lite mer! Svåra pälsar som har tendens att tova lättare eller hundar med full längd som behöver något som vårdar pälsen rikligt för att behålla sin kvalité och styrka.

Har du provat olika produkter och känner att du inte har hittat de optimala för din hunds päls? Då måste du prova Botanical!

Det är ett lite tyngre balsam och därför så vårdande och fantastiskt. Låt gärna verka några extra minuter.

TIPS! Balsamet kan användas som en balsamspray, späd endast ut den mängd ni kommer att använda, spraya på avstånd med en fin mist när ni ska borsta i torr päls. Pälsen ska inte bli blöt utan endast lite fuktig.

1-2 ml till 1dl varmt vatten, skaka väl.

500ml  260:- 

Karda Universal standard är en mycket populär hundkard.  Denna karda är utmärkt för tovor som ska borstas och redas ut. Kardan är mycket lätt och har en ergonomisk och tilltalande form som gör kardan lättjobbad. En av favorit kardorna hos många.

60:-

98x60cm mjuk och hållbar karda.


Doggyman karda blå är den perfekta hundkardan för utredning och skötsel av din hunds päls. Kardan har en mjuk dyna och är mycket skonsam för hundens päls. Kardan håller mycket hög kvalitet och har lång livslängd.

90:-

Andis stålkam 25 cm tar effektivt bort smuts och lösa strån.

Utmärkt kam för slutfinish och passar alla storlekar på både hund och katt. Kromad yta gör att kammen glider lätt i pälsen.

Perfekt kam för att lyfta pälsen under själva klippningen.

110:-

Twin-flex karda

Perfekt för utredning av tovor eller vardagsborstning.

En dubbelsidig böjlig flexikarda där den ena sidan är hård och den andra är mjuk.

finns i 2 stl 

199:-
Jag har även ett stort beställningssortiment, klippmaskiner trimknivar, saxar mm välkommen med förfrågningar!